vrijdag 15 januari 2010

genezing!

Twee blogs snel achter elkaar, want er gebeuren zoveel gave dingen! Afgelopen 2 dagen waren heel goed. Er is gisteren iemand met een gedeeltelijk verlamd been en een verlamde hand genezen! Dit gebeurde in een gezamelijk gebed, niemand heeft hem de handen opgelegd. Na het gebed is hij genezen door God! en hij was niet de enige, de ene getuigenis naar de andere volgde van mensen die pijn kwijt waren. En vandaag hebben we mensen de handen opgelegd voor genezing. Deze mensen hebben zoveel verwachting van God dat er heel veel genezingen zijn gebeurd. Bij mij zijn er twee mensen genezen van een doof oor en bij veel mensen verdween er pijn en nog meer dingen. Natuurlijk kunnen we niet alles meteen checken, zoals hartproblemen of aids. Ook niet iedereen geneest. Maar ook heel veel mensen wel, het lijkt wel een open hemel. Prijs God voor wat Hij aan het doen is! Ook komen er veel ongelijke benen en armen gelijk.
Verder zijn er een paar mensen vrij gekomen van demonen. De manifestaties zijn hier soms best heftig, maar Jezus overwint!
Veel mensen vielen onder de kracht van God. God is bezig hier en het is heerlijk om Hem te dienen.
Gister heb ik de vlaggen geintroduceerd. Met zn allen hebben we God aanbeden met vlag en dans. Die Nepalesen kunnen er wat van!
Een ding dat soms wel lastig is, is dat ze je op handen dragen. Alles wat jij doet als blanke is goed enzovoort en ze willen allemaal je emailadres en contact houden. Maar dat isvoor ons natuurlijk niet te doen. Het is lastig om als vrienden met hun te praten want ze plaatsen ons altijd hoger.
Ik heb een hoop foto's van hun want ze willen erg graag op de foto met je. Maar dat iswel leuk.
Het zijn erg mooie en lieve mensen.
Ik kijk uitnaar de volgende diensten in Delhi!

Lieve groetjes uit Azie,

Carina

3 opmerkingen:

  1. Hoi Carina,
    Fantastisch om over je avonturen te lezen, zo kan je het wel noemen. Wat is er toch veel leed in de wereld niet waar? Het valt niet mee om daarmee geconfronteerd te worden. Gelukkig brengen jullie de enige Goede Boodschap! Zo te lezen leer je snel en kan je goed omgaan met al die vreemde culturen en alles wat daar bij hoort. Moge de Here je steeds meer laten groeien in het uitstappen in geloof. Ik hoop dat je hiervan ook kan genieten, dus ook veel plezier en gezondheid toegewenst.
    Frank Goessens

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hai Carina,
    Geweldig alles te lezen wat jullie meemaken. Alsof je er zelf bij bent. Nu ben ik natuurlijk ook al wel in India geweest, maar nog niet in Nepal. Heerlijk, om zo te mogen dienen en uit te delen wat God aan je heeft gegeven.
    Blijf voortgaan in die zegen.
    Groetjes aan de 4 mannen!
    Roeline

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi lieve nicht,

    Wat geweldig allemaal!!
    was ik er maar bij, wat een mooie mensen he?, erg lief en dienend.
    geniet ervan, en ik heb zin in om alle fotoos te zien! kun je er niet al een paar opzetten? helemaal niet nieuwsgierig ofzo! We bidden en denken aan je., veel plezier nog en weer veilig terug komen!

    veel liefs Nancy

    BeantwoordenVerwijderen